Satenne R2 upgrade besturingskast DVB-S2 -

Satenne R2 upgrade besturingskast DVB-S2

€ 349,00
Inclusief belasting

De originele fabrieks upgrade DVBS-2 Mpeg 4

Wij hebben voor u origineel van de fabriek Mobiltech uit Italie originele stuureenheden, welke altijd door middel van een micro sd kaart zelf te updaten zijn of indien u het display er bij aanschaft u de transponder gegevens zelf kunt wijzigen. Hiermee is uw satenne r2, carbest, mobilsat en alle andere namen waaronder de vierkante schotel wordt gevoerd weer klaar voor de toekomst .

Aantal stuks
Niet op voorraad

Generate PDF

Bij het aankopen van dit product krijgt u per stuk 349 spaarpunten. Het totaal van uw bestelling zal nu 349 punten bedragen ter waarde van € 3,49.


 

Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE

 

Levering binnen 3 werkdagen

 

Ruilen binnen 14 dagen

 

Veilig betalen

Wij hebben voor u origineel van de fabriek Mobiltech uit italie originele stuureenheden ,welke altijd door middel van een micro sd kaart zelf te updaten zijn of indien u het display er bij aanschaft u de transponder gegevens zelf kunt wijzigen.Hiermee is uw satenne r2, carbest ,mobilsat en alle andere namen waaronder de vierkante schotel word gevoerd weer klaar voor de toekomst .

Tevens hebben de eerste series mits deze nog niet zijn vervangen ook nieuwe lnb's ook deze lnb's zijn bij ons verkrijgbaar .

Allen zijn originele fabrieks producten van Mobiltech . let op de oude en de nieuwe stuurunits lijken op elkaar .

Alleen aan de binnenkant kunt u zien welke er goed is en welke software matig is veranderd . Wij zullen foto's plaatsen . na aanschaf kunt u altijd de updates en verbeteringen gratis downloaden Hier vind u de gratis updates Onze update dvbs-2 update geschikt voor Mpeg 4 signalen

Satenne R2 upgrade besturingskast

Datasheet

Merken upgrade
Satenne

16 andere producten in dezelfde categorie:

chat Commentaar (0)
Hulp nodig? Chat met ons
Begin een Gesprek
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@willemsenrecreatie.nl ;)
Bel ons om +31 (0)15-3695775 van 09 :00 tot 17:00 van maadag t/m vrijdag