Alden ONE Touch Easy -

Alden ONE Touch Easy

€ 49,00
Inclusief belasting

Bedieningselement voor het eenvoudig in- en uitschakelen van SAT- en TV-systemen. Voorkomt effectief bedieningsfouten. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en voorzien van een groene bedieningsring. De installatie is bijna overal mogelijk dankzij de kleine afmetingen en de verschillende montagemogelijkheden. Ideaal voor gebruik op huurstations.

Aantal stuks
Niet op voorraad

Generate PDF

Bij het aankopen van dit product krijgt u per stuk 49 spaarpunten. Het totaal van uw bestelling zal nu 49 punten bedragen ter waarde van € 0,49.


 

Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE

 

Levering binnen 3 werkdagen

 

Ruilen binnen 14 dagen

 

Veilig betalen

  • Geen bedieningsfouten mogelijk
  • Ideaal voor huurstations
  • Hoogwaardige componenten
  • Groene controle ring
  • Diverse montagemogelijkheden
  • In- en uitschakelen van SAT- en TV-systemen
  • Kleine afmetingen
  • Roestvrij stalen deksel

Werking

Wanneer u op de ONE Touch Easy-bedieningsknop drukt, gaat deze branden. Tegelijkertijd begint het hele ALDEN-systeem - bestaande uit tv-toestel, bedieningsmodule en satellietantenne - met het zoeken naar de gewenste satelliet. Door nogmaals op de bedieningsknop te drukken wordt het ALDEN-systeem volledig uitgeschakeld en wordt de antenne ingetrokken. Makkelijker kan het niet!

Installatie

De bedieningsknop kan individueel worden geïnstalleerd in de bestaande inventaris. Hij wordt aan de achterzijde geborgd met een bijgeleverde moer.  Optioneel is een montageplaat met ingebouwde ONE Touch Easy-bedieningsknop verkrijgbaar, die met twee schroeven in het interieur van het motorhome kan worden vastgezet. De ONE Touch Easy bedieningseenheid wordt geleverd met een vijf meter lange aansluitkabel. Dit maakt een bijna vrije keuze van de montageplaats in de meest voorkomende voertuigen mogelijk.

Omzetting

Als u al een ALDEN S.S.C.® HD-controller in uw voertuig hebt geïnstalleerd, kunt u deze eenvoudigweg vervangen door de ONE Touch Easy-bedieningseenheid. De stekkeraansluitingen en de software zijn voor beide besturingseenheden identiek.

Alden ONE Touch Easy

Datasheet

Merken upgrade
Alden

16 andere producten in dezelfde categorie:

chat Commentaar (0)
Hulp nodig? Chat met ons
Begin een Gesprek
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@willemsenrecreatie.nl ;)
Bel ons om +31 (0)15-3695775 van 09 :00 tot 17:00 van maadag t/m vrijdag