w3c

Filteren op

Fabrikanten
Meer... less
Prijs
249 599
Filter

w3c

Categorie: Televisie

TELE System SOUND 55 SMART 4K LED UHD

Telesystem SOUND 55 SMART 4K, de televisie die geen compromissen sluit! Het 4K HDR-paneel met een resolutie van 3840 x 2160 (UHD) is gecombineerd met een 40W krachtige multispeaker soundbar: echte eersteklas beeld en audioprestaties. Voorzien van satellietontvanger en fastscan voor Joyne en Canal Digitaal satelliet televisie. Al het plezier dat je wilt met Android-apps! Na het installeren van de tv en verbinding met internet via een paar eenvoudige begeleide stappen, heeft u toegang tot de slimme functies. Download honderden applicaties die beschikbaar zijn in de Android App Store en varieer tussen informatie-inhoud, sport, sociale video op aanvraag. Of surf op internet met de geïntegreerde browser.

producten bekijken

TELE system PALCO20X DVB-T2 / S2 HEVC 10bit

TELE System introduceert PALCO20X de TV-reeks die 360 ° entertainment biedt, thuis of op vakantie. Dankzij de 12V stroomvoorziening (voeding inbegrepen, adapter 12V * voor optionele sigarettenaansteker ( aansteker), kunt u de PALCO20X ook buitenshuis gebruiken Thuis: caravans, campers, vrachtwagens, boten, enz.

producten bekijken

TELE system PALCO32 LX10 DVB-T2 / S2 HEVC 10bit

TELE System introduceert PALCO32 FL10 de TV heeft een frameloos ontwerp en een dubbele tuner, Digitaal Terrestrisch (DVB-T2) en Satelliet (DVB-S2) beide met H.265/HEVC 10bit encoding die hoge technologische prestaties combineert met maximaal gebruiksgemak.

producten bekijken

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: