SimPark Easymatic-E Mover -
  • SimPark Easymatic-E Mover -
  • SimPark Easymatic-E Mover -

SimPark Easymatic-E Mover

€ 1.495,00
Inclusief belasting

De oplossing

SimPark is actief op het gebied van movers voor zowel de recreatie als de professionele markt.

Wij bieden voor het parkeren en/of verplaatsen van een caravan of trailer de meest eenvoudige oplossing.

Aantal stuks
Niet op voorraad

Generate PDF

Bij het aankopen van dit product krijgt u per stuk 1495 spaarpunten. Het totaal van uw bestelling zal nu 1495 punten bedragen ter waarde van € 14,95.


 

Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE

 

Levering binnen 3 werkdagen

 

Ruilen binnen 14 dagen

 

Veilig betalen

De oplossing

SimPark is actief op het gebied van movers voor zowel de recreatie als de professionele markt.

Wij bieden voor het parkeren en/of verplaatsen van een caravan of trailer de meest eenvoudige oplossing.

Kracht en efficiëntie

De SimPark mover is geschikt voor caravans en trailers tot een maximaal gewicht van 2200 kg. Voor professionele toepassingen heeft SimPark de XHD uitvoering tot een maximaal gewicht van 3300 kilo. (markt verkoopwagens) Dit om aan te geven dat de twee zeer krachtige motoren in combinatie met de geavanceerde elektronica hun werk probleemloos kunnen verrichten.

Comfortabele bediening

De slow-start /slow-stop aandrijving (starten en stoppen zonder schokken) is hoofdzakelijk ontwikkeld om de krachten die de mover genereert geleidelijk over te brengen op het chassis van uw caravan.

Het doorbuigen van uw caravan chassis wordt hiermee tot het minimale beperkt. U kunt uw caravan en/of trailer tot op de millimeter nauwkeurig verplaatsen en maakt het aankoppelen gemakkelijk zonder kans om schade aan de achterbumper te veroorzaken.

Veiligheid

Als extra veiligheid heeft de SimPark Easymatic mover een unieke "wegrijdbeveiliging" die het wegrijden met aangedrukte aandrijfrollen onmogelijk maakt. Zodra men de stekker van de caravan in de trekhaak contactdoos stopt, gaan de aandrijfrollen automatisch van de banden af. De SimPark is mede door deze optie een van de veiligste movers op de markt.

Goede grip

De aandrijfrollen zijn vervaardigd van Dural aluminium van de allerhoogste kwaliteit en hardheid. Het speciale profiel zorgt ervoor dat het vuil automatisch uit de rollen wordt gedrukt. Zo bent u altijd gegarandeerd van een maximale grip op de banden. Nat gras, kuilen, rul zand, in of uitritten, op ieder terrein voelt de SimPark mover zich thuis.

Easymatic-E Mover

Datasheet

Type mover
Half automatisch
Max. trekkracht
1800 - 2000 KG
Aantal assen
1 enkel as
Mover voorzien van
Softstart
Gewicht
25 - 30 Kilo

14 andere producten in dezelfde categorie:

chat Commentaar (0)
Hulp nodig? Chat met ons
Begin een Gesprek
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@willemsenrecreatie.nl ;)
Bel ons om +31 (0)15-3695775 van 09 :00 tot 17:00 van maadag t/m vrijdag