AL-KO Mammut S21 Enkelas Rangeersysteem -

AL-KO Mammut S21 Enkelas Rangeersysteem

€ 2.298,00
Inclusief belasting

HET IDEALE RANGEERSYSTEEM VOOR ZWARE CARAVANS Het AL-KO AMS Mammut-rangeersysteem is nu ook beschikbaar voor tandem-assers, zodat u ook de zwaarste caravan nauwkeurig op zijn standplaats of in de nauwe winterstalling kunt zetten. Dankzij de intuïtieve joystick-bediening kunt het systeem met één hand bedienen en daarbij uw blik volledig op de caravan gericht houden. De softstart- en softstop-functie voorkomen abrupte snelheidsveranderingen bij het wegrijden of afremmen.

Aantal stuks
Niet op voorraad

Generate PDF

Bij het aankopen van dit product krijgt u per stuk 2298 spaarpunten. Het totaal van uw bestelling zal nu 2298 punten bedragen ter waarde van € 22,98.


 

Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE

 

Levering binnen 3 werkdagen

 

Ruilen binnen 14 dagen

 

Veilig betalen

HET IDEALE RANGEERSYSTEEM VOOR ZWARE CARAVANS Het AL-KO AMS Mammut-rangeersysteem is nu ook beschikbaar voor tandem-assers, zodat u ook de zwaarste caravan nauwkeurig op zijn standplaats of in de nauwe winterstalling kunt zetten. Dankzij de intuïtieve joystick-bediening kunt het systeem met één hand bedienen en daarbij uw blik volledig op de caravan gericht houden. De softstart- en softstop-functie voorkomen abrupte snelheidsveranderingen bij het wegrijden of afremmen.

AMS MAMMUT-RANGEERSYSTEEM Wie een caravan met de auto precies wil inparkeren, moet beschik- ken over veel stuurvaardigheid en een paar sterke helpers. Of over het AMS MAMMUT-rangeersysteem. Want daarmee is de caravan met een paar duimbewegingen op de afstandsbediening tot op de centimeter nauwkeurig op zijn plek te zetten

AFSTANDSBEDIENING MET JOYSTICK AL-KO's AMS MAMMUT is het enige caravanrangeer- systeem met joystick-bediening. Anders dan bij een drukknopsysteem kunt u hiermee traploos sturen, versnellen en afremmen. Volkomen intuïtief.

ROBUUSTE AANDRIJFUNITS Sterk, robuust, compact: elke aandrijfunit heeft een krachtige elektromotor voor het aandrijven van de caravanwielen. Daarnaast beschikt elke unit over een eigen regeleenheid die goed beschermd is tegen spat- water, vuil en steenslag (beschermklasse IP65).

WANNEER HET KRAP WORDT Past uw caravan maar nét in de winterstalling? Geen probleem. Met de AMS MAMMUT zet u hem ook in de krapste ruimte moeiteloos op zijn plaats.

MANOEUVREREN TOT OP DE CENTIMETER NAUWKEURIG De joystick-bediening van de AMS MAMMUT maakt manoeuvreren kinderlijk eenvoudig. U richt de afstands- bediening op de caravan en vervolgens bepaalt u met uw duim de rijrichting en rijsnelheid om de caravan nauw- keurig en schokloos op zijn plek te zetten. Bij het loslaten van de joystick komt de caravan onmiddellijk tot stil- stand en worden de wielen geblokkeerd. Ideaal voor het manoeuvreren op hellingen.

EENVOUDIG AANKOPPELEN Met de AMS MAMMUT brengt u de caravan precies in de juiste positie boven de trekhaak. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over mogelijke beschadiging van de achterbumper of achterklep bij het aankoppelen. Met de MAMMUT behoort dat definitief tot de verleden tijd.

OPTIMAAL BEVEILIGD Om onbedoeld activeren van het systeem te voorkomen, moet het eerst voor gebruik worden vrijgegeven. Daarvoor moet de afstands- bediening langs de sensor bij de aanhangerkoppeling worden bewogen. Na uitschakeling moet het systeem altijd opnieuw worden vrijgegeven.

MAXIMALE BODEMVRIJHEID BIJ AL-KO-CHASSIS Elk AL-KO-chassis met een ingestanste 'M' in de chassis- balken (enkelassers vanaf bouwjaar 2010) is standaard voorzien van montagegaten voor het MAMMUT-systeem. De voor de stabiliteit noodzakelijke dwarsbalk neemt daarbij geen ruimte onder het chassis in, waardoor de bodemvrijheid volledig behouden blijft.

DESIGNPRIJZEN De AMS MAMMUT onderscheidt zich niet alleen in technisch opzicht, maar ziet er ook fraai uit. Het stijlvolle ontwerp vormt een perfect voorbeeld van 'vorm in dienst van functie' en is bekroond met maar liefst twee design- prijzen: de iF Design Award en de Caravaning Design Award.

STERKE KRACHTBRONNEN De krachtige MAMMUT-aandrijfunits zorgen voor een stabiele en betrouwbare aandrijving van de caravanwielen. Schokvrij brengen ze de caravan in beweging en tot stil- stand, niet alleen op vlak terrein, maar ook op hellingen. Hun robuuste constructie staat daarbij garant voor een lange levensduur.

OPTIMALE GRIP Elke aandrijfunit bevat twee elektromotoren: één voor het aandrijven van de caravanwielen met behulp van de aandrijfrollen en de andere voor het aandrukken van de aandrijfrollen tegen de banden. De permanente elektroni- sche regeling van de aandrukkracht zorgt er daarbij voor dat de grip van de aandrijfrollen op de wielen onder alle omstandigheden optimaal is. Hierdoor kunnen hellingen tot 28 procent en obstakels met een hoogte tot 4 centi- meter probleemloos worden overwonnen (waarden voor caravans met enkele as).

ROBUUSTE BEHUIZING Spatwater, sneeuw, ijs, pekel, stof, steenslag: de aandrijf- units van het systeem hebben het in de wielkasten zwaar te voorduren. Dankzij de massieve aluminium behuizing zijn ze echter goed tegen invloeden van buitenaf beschermd (beschermklasse IP65). Desondanks weegt het complete systeem, inclusief dwarsbalk bij boveninbouw, slechts 32 kg voor enkelassers en 74 kg voor tandem-assers.

WAARAAN HERKENT U KWALITEIT? Bij de AMS MAMMUT kunt u gerust op de eerste indruk ver- trouwen. De robuuste behuizing, uitvoerig geteste componen- ten en een hoogwaardige constructiekwaliteit zorgen voor een optimale betrouwbaarheid, een caravanleven lang. Gegaran- deerd! (5 jaar volgens de AL-KO-garantievoorwaarden)

AL-KO
1730368

Datasheet

Type mover
Automatisch
Max. trekkracht
2000 -2500 KG
Aantal assen
1 enkel as
Gewicht
1 KG

15 andere producten in dezelfde categorie:

chat Commentaar (0)
Hulp nodig? Chat met ons
Begin een Gesprek
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@willemsenrecreatie.nl ;)
Bel ons om +31 (0)15-3695775 van 09 :00 tot 17:00 van maadag t/m vrijdag