Home

Home

Linker banner

Truma Mover Smart M halfautomatische -
  • Truma Mover Smart M halfautomatische -
  • Truma Mover Smart M halfautomatische -
https://youtu.be/6LhQ1kEPR6g

Truma Mover Smart M halfautomatische

€ 1.245,00
Inclusief belasting

M voor manueel: De Mover smart M De Truma Mover smart M is het halfautomatische instapmodel onder de manoeuvreerhulpen van Truma. Hij overtuigt met zijn onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding, met de beste Truma-kwaliteit. De aandrijfrollen worden met slechts één hefboombeweging 

Aantal stuks
Niet op voorraad

Generate PDF

Bij het aankopen van dit product krijgt u per stuk 1245 spaarpunten. Het totaal van uw bestelling zal nu 1245 punten bedragen ter waarde van € 12,45.


 

Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE

 

Levering binnen 3 werkdagen

 

Ruilen binnen 14 dagen

 

Veilig betalen

Manoeuvreerhulp om met de hand tegen de band aan te zetten en terug vrij te zetten voor enkelassige caravans

M voor manueel: De Mover smart M De Truma Mover smart M is het halfautomatische instapmodel onder de manoeuvreerhulpen van Truma. Hij overtuigt met zijn onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding, met de beste Truma-kwaliteit. De aandrijfrollen worden met slechts één hefboombeweging met de hand tegen de band aangezet – en u bent klaar om te gaan!

Met de afstandsbediening kunt u uw caravan intuïtief en met een druk op de knop bedienen. Dankzij de Softstart-functie start de caravan zonder schokken. Daarna neemt de snelheid toe. Zodra u de bedieningsknoppen loslaat, wordt de caravan afgeremd. Dit garandeert maximale veiligheid. Dit kan de Mover smart M: Kan hellingen van 13 procent aan.

Eenvoudige en nauwkeurige koppeling aan de trekauto Geschikt voor enkelassige caravans tot 1800 kg Het antislipoppervlak van de aandrijfrollen zorgt voor de nodige grip op de band en maakt zo een optimale krachtoverbrenging mogelijk. De rollen zijn bijzonder slijtvast en bovendien licht – het gieten van aluminium maakt dit mogelijk.

Datasheet

Type mover
Half automatisch
Max. trekkracht
1800 - 2000 KG
Aantal assen
1 enkel as
Mover voorzien van
Softstop
Gewicht
30 - 35 Kg
https://youtu.be/6LhQ1kEPR6g

16 andere producten in dezelfde categorie:

chat Commentaar (0)
Hulp nodig? Chat met ons
Begin een Gesprek
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@willemsenrecreatie.nl ;)
Bel ons om +31 (0)15-3695775 van 09 :00 tot 17:00 van maadag t/m vrijdag