Filteren op

Merken upgrade
Meer... less
Prijs
0 525
Filter

Linker banner

DVBS-2 Upgrade's en updates Satelliet automaten

DVBS-2 Upgrade's en updates Satelliet automaten

Er is veel te doen over Satelliet automaten elke keer is er weer iets waarom de schotel het niet doet. De hoofd reden hiervoor is vooruitgang ,mensen eisen steeds scherper beeld steeds meer keus. Dit heeft als gevolg dat wij ( de automaten ) elke keer onze schotel moeten aanpassen omdat hij weer rondjes draait. Eigenlijk hoort het er een beetje bij . Nu weten we ook al een paarjaar dat dvbs-1 gaat verdwijnen ( net zoals een tijd geleden Analoog naar digitaal) Nu is het Dvbs-1 Naar Dvbs-2 Mpeg 2 naar Mpeg 4 . Het is dus weer iets wat gaat komen en waar al een paar jaar over gesproken word .

Merken als Alden en Mobilsat zijn in 2016 al gestopt met updaten en laten mensen a enkele jaren overstappen naar een DVBS-2 Besturing . Bijna alle merken verkopen al 4 jaar of zelfs langer DVBS-2 Satellieten. Dat betekend dus dat er ook nog velen zijn die geen dvbs-2 besturing hebben We proberen per merk op onze website in kaart te brengen welke merken dat zijn en wat er nodig is om uw oude schotel weer toekomst geschikt te maken . Uiteraard zullen er kosten zijn maar een nieuwe schotel kost altijd meer,

Subcategories

Hulp nodig? Chat met ons
Begin een Gesprek
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@willemsenrecreatie.nl ;)
Bel ons om +31 (0)15-3695775 van 09 :00 tot 17:00 van maadag t/m vrijdag