w3c

w3c

Spaarprogramma

Spaar met elke bestelling voor korting punten

Het spaarpunten programma van Willemsen Caravan en Camper Service  maakt het mogelijk voor geregistreerde klanten met een account om te sparen voor korting op uw volgende bestelling. Bij elke bestelling die u plaatst ontvangt u automatisch spaarpunten.


Voordelen van het spaarpunten programma voor geregistreerde klanten

Wanneer u een account bij ons aanmaakt geeft u dit de mogelijkheid om punten te sparen en op een later moment bij een bestelling in te wisselen. De punten zijn een extra voordeel voor onze klanten en zijn onze manier om u als vaste klant te bedanken.


Hoe kunt u punten sparen?

U ontvangt op de volgende manier punten:

Login - Alleen als u ingelogd bent spaart u punten. 

Plaats een bestelling — Iedere keer dat u een bestelling bij ons doet zult u hiervoor punten ontvangen op basis van de prijs van de producten. Deze punten worden toegevoegd aan uw saldo en dit kunt u inzien in uw account onder het menu spaarpunten.

Plaats een review na uw bestelling - Voor het invullen van een beoordeling ontvangt u 2 spaarpunten. Deze worden aan uw account toegevoegd nadat de review zichtbaar is.  

Willekeurig bieden wij ook extra punten aan voor verschillende gelegenheden als onderdeel van een aanbieding. We zullen onze klanten altijd op de hoogte brengen via onze nieuwsbrief.Wat is de waarde van spaarpunten?

De waarde van spaarpunten wordt bepaald door de waarde in euro’s die u uitgeeft op onze site. Voor iedere € 1,- die u uitgeeft ontvangt u ongeveer  € 0,01 in de vorm van spaarpunten.


Spaarpunten inwisselen

In de webshop vindt u producten die u kunt bestellen en betalen met uw spaarpunten. U kunt spaarpunten bij een volgende bestelling meteen inwisselen. 

Login - Alleen als u ingelogd bent kunt u betalen met punten.

U kunt de optie 'gebruik uw spaarpunten' selecteren tijdens het afrekenen van een volgende bestelling. 

Deze optie staat bij de betaling opties op de bekijk mijn bestelling pagina. 

De optie om met punten te betalen ziet u alleen wanneer u punten heeft gespaard en/of wanneer het product met punten verkrijgbaar is.  

Hier staat ook uw huidige puntensaldo. 

U kunt de punten combineren met al onze betaalmethodes. 

De spaarpunten zijn niet in te wisselen voor contanten. 

Spaarpunten zijn enkel in te wisselen voor producten in onze webshop. 

Spaarpunten zijn alleen in mindering te brengen op het subtotaal.

Spaarpunten worden niet in mindering gebracht op de verzendkosten. 

Het saldo van uw order kan nooit op € 0,00 staan. Dan is een order plaatsen niet mogelijk.

Minimaal bedrag van de order moet altijd € 1,00 zijn.

 

LET OP: Indien u met spaarpunten betaalt dient u de verzendkosten te berekenen en toe te voegen aan het totaal. Verzendkosten kunnen niet met punten betaalt worden en worden berekend indien het bedrag lager is dan €50,00


Minimaal en maximaal aantal spaarpunten

U kunt al beginnen met inwisselen vanaf 1 spaarpunt. Dit staat gelijk aan een waarde van ongeveer €1,00 (incl. btw). Het maximaal in te wisselen punten wordt aangegeven bij uw betaling maar moet zodanig zijn dat er een euro over blijft om een betaling te kunnen doen. Indien er geen betaling plaatsvind kan de order niet verwerkt worden.

 

Uw saldo bekijken

U heeft de mogelijkheid in uw account om het saldo van uw spaarpunten te bekijken. U kunt hier het totaal aantal punten en de daar bijbehorende waarde inzien, het maximale aantal punten en een historie van uw puntentransacties. In de historie wordt bij iedere mutatie informatie vermeld waarom deze punten zijn gespaard of zijn ingewisseld.


Geldigheid van spaarpunten

Spaarpunten blijven geldig en verliezen hun geldigheid niet. Mits het spaarprogramma komt te vervallen.


Wijzigingen en beëindiging spaarprogramma

Wij behouden ons het recht om wijzigingen door te voeren aan het benodigde aantal punten die u ontvangt na aankoop van een product. Of een product met punten kan worden aangeschaft. Voor hoeveel punten een product kan worden aangeschaft. 


Willemsen Caravan en Camper Service is gerechtigd het spaarprogramma aan te passen of op elk moment het spaarprogramma te kunnen beëindigen. Indien het spaarprogramma stopt zal dit via een nieuwsbrief worden gecommuniceerd en blijven de gespaarde punten nog maximaal 1 maand geldig. Hierna komen de gespaarde punten te vervallen en kunnen niet meer worden ingewisseld voor producten of geld.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: