Home

Home

Linker banner

Willemsen Caravan & Camper Parts B.V Willemsen Caravan en Camper Service is opgericht in 1991. De eerste activiteiten waren voornamelijk onderhoud en reparatie van caravans en campers. Bovendien werden er veel op maat gemaakte campers gemaakt. Tijdens deze werkzaamheden ontdekte de eigenaar G.J. Willemsen de enorme verscheidenheid aan verschillende caravan- en camperramen.

Ook kwam hij in aanraking met de lange levertijden die tegenwoordig gebruikelijk zijn. Vaak duurde het enkele weken voordat een nieuw raam kon worden geleverd, wat resulteerde in lange wachttijden voor de klant.

Dat moest veranderen en Willemsen zag een manier om dat te doen. Het duurde niet lang voordat sommige ramen op voorraad waren. Dit resulteerde in meer tevreden klanten. Hoewel ze kort van tevoren bepaalde voertuigschade moesten opvangen, konden ze dankzij de veel snellere leveringen van de ruiten hun geplande vakantie doorzetten.

Hulp nodig? Chat met ons
Begin een Gesprek
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@willemsenrecreatie.nl ;)
Bel ons om +31 (0)15-3695775 van 09 :00 tot 17:00 van maadag t/m vrijdag