w3c

w3c

Bestellen: Dit kan eenvoudig door een account aan te maken zodat u gemakkelijk en snel kan inloggen en een eventuele bestelling kan plaatsen. Ook kan u hier uw bestelhistorie terugvinden. Bestellen kan ook zonder een account aan te maken, gelieve alleen adres e.d. invullen zodat we de door uw bestelde artikelen spoedig naar uw adres kunnen verzenden. Met een account aanmaken hoeft u maar één keer uw gegevens in te vullen zodat u de volgende keer snel en gemakkelijk uw favoriete raam of onderdeel kan bestellen. 

Levertijd: Uw bestelling wordt in Nederland en België na 1-2 werkdagen geleverd, tenzij anders vermeld in de webwinkel bij de productinformatie. De bezorging van zowel de brievenbus- als de pakketpost wordt verzorgd door Focus, DHL en Transmission. Het pakket kun je volgen via het Track&Trace systeem, welke mee wordt verzonden na opdracht bestelling via de email. In alle gevallen zijn wij afhankelijk van de snelheid van onze bezorgers.

In 95% van de gevallen maken zij de beloofde levertijd waar. ** Langere levertijd tijdens feestdagen en acties ** Wij zijn blij met de vele bestellingen in onze webwinkel, helaas kan de levertijd hierdoor wel oplopen. Zeker na een weekend of tijdens acties.

Jullie zijn van ons gewend dat we vaak de volgende werkdag al leveren. In de drukke feestperiode kan de levertijd oplopen tot 4 werkdagen. Bestel dus op tijd.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: