w3c

w3c

Lijst van producten op merk Simpark

Simpark

Het nieuwe model van SimPark is de Easymatic E....

Het nieuwe model is op een paar punten gewijzigd om de prestaties, zoals de kracht en de snelheid die toch al ruim voldoende waren, te verbeteren. SimPark biedt voor het parkeren of verplaatsen van een caravan of trailer de meest eenvoudige oplossing. De krachtige mover parkeert uw caravan daar waar u wilt. De mover is geheel vervaardigd uit roestvast staal en andere duurzame materialen. De SimPark mover is, mede door de duidelijk aangegeven functies op de afstandsbediening, zeer gebruiksvriendelijk.

Simpark

Het nieuwe model van SimPark is de Easymatic E….

Het nieuwe model is op een paar punten gewijzigd om de prestaties, zoals de kracht en de snelheid die toch al ruim voldoende waren, te verbeteren. SimPark biedt voor het parkeren of verplaatsen van een caravan of trailer de meest eenvoudige oplossing.

De krachtige mover parkeert uw caravan daar waar u wilt. De mover is geheel vervaardigd uit roestvast staal en andere duurzame materialen. De SimPark mover is, mede door de duidelijk aangegeven functies op de afstandsbediening, zeer gebruiksvriendelijk.

1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: