Linker banner

PowerXtreme Lithium-ion accu X30 -
  • PowerXtreme Lithium-ion accu X30 -
  • PowerXtreme Lithium-ion accu X30 -
  • PowerXtreme Lithium-ion accu X30 -

PowerXtreme Lithium-ion accu X30

€ 521,00
Inclusief belasting

Loodzuur accu’s zijn zwaar, kunnen lekken en moeten tijdens onderhoud in de winter uit de caravan of camper worden gehaald. EmergoPlus biedt een oplossing voor al deze problemen. De PowerXtreme X30 is testwinnaar in de test van het Nederlandse kampeermagazine KCK.

Aantal stuks
Niet op voorraad

Generate PDF

Bij het aankopen van dit product krijgt u per stuk 521 spaarpunten. Het totaal van uw bestelling zal nu 521 punten bedragen ter waarde van € 5,21.


 

Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE

 

Levering binnen 3 werkdagen

 

Ruilen binnen 14 dagen

 

Veilig betalen

Loodzuur accu’s zijn zwaar, kunnen lekken en moeten tijdens onderhoud in de winter uit de caravan of camper worden gehaald. EmergoPlus biedt een oplossing voor al deze problemen. De PowerXtreme X30 is testwinnaar in de test van het Nederlandse kampeermagazine KCK. De PowerXtreme accu’s zijn lichtgewicht lithium accu’s met extreme prestaties. Ze zijn volledig betrouwbaar, niet verrassend, dat deze accu het zo goed heeft gedaan in de test. In tegenstelling tot traditionele accu’s of loodzuur accu’s weegt deze accu minder dan 4 flessen water, 5,6 kg, in plaats van 25 kg. Een accubak, een ontluchting of een uitlaat door de onderkant van de caravan zijn niet langer nodig en u bespaart zelfs een afzonderlijke oplader. De lader en het systeem voor het bevestigen van de accu op de caravanbodem zijn geïntegreerd in de accu, waardoor de benodigde ruimte voor de accu minimaal is. De initiële kosten zijn natuurlijk hoger, maar omdat u geen extra oplader hoeft te kopen en een veel langere levensduur heeft dan loodzuur accu’s, bent u relatief goedkoper uit. De PowerXtreme accu’s zijn geschikt voor elk type mover en de X30 is ook geschikt om als boordaccu te worden gebruikt. De status van de accu is afleesbaar via een handige LED-display.

EM010001NL

Datasheet

Gewicht
5,6 kg
Capaciteit (Ampère)
30 Ah
Voltage
12 volt
Soort Accu
Lithium
Mover accu
Merk
PowerXtreme
Formaat
250 x 175 x 120 mm
Garantie
5 jaar* (2 jaar standaard + 3 jaar extra NA REGISTRATIE)

16 andere producten in dezelfde categorie:

chat Commentaar (0)
Hulp nodig? Chat met ons
Begin een Gesprek
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@willemsenrecreatie.nl ;)
Bel ons om +31 (0)15-3695775 van 09 :00 tot 17:00 van maadag t/m vrijdag