Linker banner

  • -10%
LIONTRON LiFePO4 LX 12,8V 20Ah -
https://youtu.be/6LhQ1kEPR6g

LIONTRON LiFePO4 LX 12,8V 20Ah

€ 278,10 10% korting
€ 309,00
Inclusief belasting

Volwaardige vervanging van loodzuuraccu's met maximale levensduur.

De LIONTRON ® LiFePO4 20Ah-accu is een volwaardige 12V-loodbatterijvervanger met alle voordelen van lithiumijzerfosfaattechnologie. Het heeft een volledig geïntegreerde BMS  en biedt een aanzienlijke gewichtsreductie, enorme energiereserves en stabiele spanning, zelfs onder extreme belasting.

Aantal stuks

Generate PDF

Bij het aankopen van dit product krijgt u per stuk 278 spaarpunten. Het totaal van uw bestelling zal nu 278 punten bedragen ter waarde van € 2,78.


 

Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE

 

Levering binnen 3 werkdagen

 

Ruilen binnen 14 dagen

 

Veilig betalen

LIONTRON

Lithium LiFePO4 LX 12,8 V 20 Ah

Volwaardige vervanging van loodzuuraccu's met maximale levensduur.

De LIONTRON ® LiFePO4 20Ah-accu is een volwaardige 12V-loodbatterijvervanger met alle voordelen van lithiumijzerfosfaattechnologie. Het heeft een volledig geïntegreerde BMS  en biedt een aanzienlijke gewichtsreductie, enorme energiereserves en stabiele spanning, zelfs onder extreme belasting.

Het geheugen is ontwikkeld met als doel loodzuurbatterijen "één op één" te vervangen en volledig te voldoen aan de hoge eisen die tegenwoordig aan opslagbatterijen worden gesteld.

de 20 AH is bij uitstek geschikt om als mover accu te gebruiken

LIONTRON® Lithium LiFePO4 batterij 12,8V 20Ah (~0,3 kWh) met volledig geïntegreerde BMS. Extreem cyclusbestendig met meer dan 3000 cycli op 90% diepte van de ontlading (DoD).

Volwaardige vervanging van loodaccu's met een maximale levensduur.

Deze LiFePO4-batterij is een volwaardige loodzuurbatterij met alle voordelen van de lithium-ijzerfosfaattechnologie. De opslagbatterij is speciaal ontwikkeld om volledig te voldoen aan de hoge eisen die vandaag de dag aan opslagbatterijen worden gesteld.

De hoogste veiligheid en een lange bruikbaarheid, zelfs met regelmatige diepe ontlading, worden hier gegeven. De technologie maakt een extreem lange levensduur mogelijk, waardoor deze accu's de ideale tractiebatterij zijn.

Het biedt ook een aanzienlijke gewichtsvermindering, enorme energiereserves en een stabiele spanning, zelfs onder extreme belastingen.

De accu is geschikt om loodzuuraccu's zoals AGM of Gel een-op-een te vervangen zonder de laad- of ontlaadstructuur te veranderen. De accu is alleen geschikt voor 12V-installaties. Een parallelle aansluiting om de capaciteit te verhogen is mogelijk (serieschakeling op bijv. 24V is niet mogelijk).

Meer energie per kilo.

De accu weegt slechts 2,9 kg en is bijzonder gemakkelijk te vervoeren. Door de absolute bruikbare capaciteit vervangt hij in de praktijk loodaccu's met een capaciteit tot 40Ah ondanks de extreem lichte constructie.

Veiligste lithium technologie.

Absoluut intrinsiek veilig.

De batterij is gebaseerd op de lithium-ijzerfosfaattechnologie (LiFePO4). Het maakt een extreem lange levensduur mogelijk en biedt een aanzienlijke gewichtsvermindering, enorme energiereserves en een stabiele spanning, zelfs onder extreme belastingen.

Het geïntegreerde Battery Management System (BMS) bewaakt voortdurend de status van elke afzonderlijke cel en beschermt deze tegen onder andere overbelasting, overspanning en oververhitting. Dit voorkomt voortijdig uitvallen van de accu door omgevingsinvloeden of verkeerd gebruik vooraf.

LI1220LX

Datasheet

Capaciteit (Ampère)
20 Ah
Voltage
12 volt
Gewicht
2,9 kg
Soort Accu
Lithium
Mover accu
Merk
Liontron
Formaat
181 x 159 x 76 mm
Garantie
5 jaar* (2 jaar standaard + 3 jaar extra NA REGISTRATIE)
https://youtu.be/6LhQ1kEPR6g

16 andere producten in dezelfde categorie:

chat Commentaar (0)
Hulp nodig? Chat met ons
Begin een Gesprek
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@willemsenrecreatie.nl ;)
Bel ons om +31 (0)15-3695775 van 09 :00 tot 17:00 van maadag t/m vrijdag