Linker banner

  • -10%
LIONTRON LiFePO4 12,8V 80Ah hoge stroom met BMS -
  • LIONTRON LiFePO4 12,8V 80Ah hoge stroom met BMS -
  • LIONTRON LiFePO4 12,8V 80Ah hoge stroom met BMS -
https://youtu.be/6LhQ1kEPR6g

LIONTRON LiFePO4 12,8V 80Ah hoge stroom met BMS

€ 1.142,10 10% korting
€ 1.269,00
Inclusief belasting

Hoge stroom Lithium LiFePO4 accu 12,8V 80Ah (~1kWh) met 1200A koudstart capaciteit (CCA) en volledig geïntegreerde BMS.

Extreem cyclusvast en optimaal voor toepassingen waar extreem hoge stromen nodig zijn voor korte periodes, zoals bij gebruik van boegschroeven.

Aantal stuks
Niet op voorraad

Generate PDF

Bij het aankopen van dit product krijgt u per stuk 1142 spaarpunten. Het totaal van uw bestelling zal nu 1142 punten bedragen ter waarde van € 11,42.


 

Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE

 

Levering binnen 3 werkdagen

 

Ruilen binnen 14 dagen

 

Veilig betalen

LIONTRON

Lithium LiFePO4 12,8 V 80 Ah Hoge stroom / hoge stroom

Geschikt voor hoge stromen tot 1200 A koudestartvermogen (CCA)

De Liontron ® HighCurrent-batterijen zijn lithiumbatterijen met hoge stroomsterkte als volwaardige 12V-loodbatterijvervanging. De accu is ontworpen als een high-end oplossing voor toepassingen waarbij gedurende korte tijd extreem hoge stromen nodig zijn, bijvoorbeeld voor gebruik met boegschroeven.

In vergelijking met loodbatterijen biedt het een aanzienlijke gewichtsreductie, enorme energiereserves en stabiele spanning, zelfs onder extreme belasting. Ondanks het extreem lichte en compacte ontwerp kan de accu gemakkelijk een kortstondige stroom tot 1200A leveren.

Volwaardige vervanging van loodaccu's met een maximale levensduur.

Deze LiFePO4-batterij is een volwaardige loodzuurbatterij met alle voordelen van de lithium-ijzerfosfaattechnologie. De opslagbatterij is speciaal ontwikkeld om volledig te voldoen aan de hoge eisen die vandaag de dag aan opslagbatterijen worden gesteld.

De hoogste veiligheid en een lange bruikbaarheid, zelfs met regelmatige diepe ontlading, worden hier gegeven. De technologie maakt een extreem lange levensduur mogelijk, waardoor deze accu's de ideale tractiebatterij zijn.

Het biedt ook een aanzienlijke gewichtsvermindering, enorme energiereserves en een stabiele spanning, zelfs onder extreme belastingen.

De accu is geschikt om loodzuuraccu's zoals AGM of Gel een-op-een te vervangen zonder de laad- of ontlaadstructuur te veranderen. De accu is alleen geschikt voor 12V-installaties. Een parallelle aansluiting om de capaciteit te verhogen is mogelijk (serieschakeling op bijv. 24V is niet mogelijk).

De veiligste lithium technologie.

Absoluut intrinsiek veilig.

De batterijen zijn gebaseerd op de lithium-ijzerfosfaattechnologie (LiFePO4). Dit is momenteel de veiligste lithium-technologie. Het geïntegreerde Battery Management System (BMS) bewaakt voortdurend de status van elke afzonderlijke cel en beschermt deze tegen onder andere overbelasting, overspanning en oververhitting. Dit voorkomt voortijdig uitvallen van de accu door omgevingsinvloeden of verkeerd gebruik vooraf.

Meer energie per kilo.

De accu weegt slechts 12,5 kg en is bijzonder gemakkelijk te vervoeren. Door de absolute bruikbare capaciteit vervangt hij in de praktijk loodaccu's met een capaciteit tot 160 Ah, ondanks de extreem lichte constructie.

LTLIFE1280S

Datasheet

Capaciteit (Ampère)
80 Ah
Voltage
12,8
Gewicht
12,5 kg
Soort Accu
Deep Cycle accu
Merk
Liontron
Formaat
(B ) x (H) x (T): 280 x 188 x 178 mm
Garantie
5 jaar* (2 jaar standaard + 3 jaar extra NA REGISTRATIE)
https://youtu.be/6LhQ1kEPR6g

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

16 andere producten in dezelfde categorie:

chat Commentaar (0)
Hulp nodig? Chat met ons
Begin een Gesprek
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@willemsenrecreatie.nl ;)
Bel ons om +31 (0)15-3695775 van 09 :00 tot 17:00 van maadag t/m vrijdag