Linker banner

  • -10%
LIONTRON LiFePO4 12.8V 55Ah LX Smart BMS met Bluetooth -
https://youtu.be/6LhQ1kEPR6g

LIONTRON LiFePO4 12.8V 55Ah LX Smart BMS met Bluetooth

€ 585,00 10% korting
€ 650,00
Inclusief belasting

LIONTRON® Smart Lithium LiFePO4 batterij 12,8V 55Ah (~0,7 kWh)

met volledig geïntegreerde BMS- en Bluetooth-bewaking. Extreem cyclusbestendig met meer dan 3000 cycli op 90% diepte van de ontlading (DoD). Afmetingen 350 x 158 x 170mm

Aantal stuks

Generate PDF

Bij het aankopen van dit product krijgt u per stuk 585 spaarpunten. Het totaal van uw bestelling zal nu 585 punten bedragen ter waarde van € 5,85.


 

Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE

 

Levering binnen 3 werkdagen

 

Ruilen binnen 14 dagen

 

Veilig betalen

LIONTRON® Smart Lithium LiFePO4 batterij 12,8V 55Ah (~0,7 kWh)

met volledig geïntegreerde BMS- en Bluetooth-bewaking. Extreem cyclusbestendig met meer dan 3000 cycli op 90% diepte van de ontlading (DoD). Afmetingen 350 x 158 x 170mm

Volwaardige vervanging van loodaccu's met een maximale levensduur.

Deze LiFePO4-batterij is een volwaardige loodzuurbatterij met alle voordelen van de lithium-ijzerfosfaattechnologie. De opslagbatterij is speciaal ontwikkeld om volledig te voldoen aan de hoge eisen die vandaag de dag aan opslagbatterijen worden gesteld.

De hoogste veiligheid en een lange bruikbaarheid, zelfs met regelmatige diepe ontlading, worden hier gegeven. De technologie maakt een extreem lange levensduur mogelijk, waardoor deze accu's de ideale tractiebatterij zijn.

Het biedt ook een aanzienlijke gewichtsvermindering, enorme energiereserves en een stabiele spanning, zelfs onder extreme belastingen.

De accu is geschikt om loodzuuraccu's zoals AGM of Gel een-op-een te vervangen zonder de laad- of ontlaadstructuur te veranderen. De accu is alleen geschikt voor 12V-installaties. Een parallelle aansluiting om de capaciteit te verhogen is mogelijk (serieschakeling op bijv. 24V is niet mogelijk).

Meer energie per kilogram.

De accu weegt slechts 11,0 kg en is bijzonder gemakkelijk te vervoeren. Door de absolute bruikbare capaciteit vervangt hij in de praktijk loodaccu's met een capaciteit tot 110Ah ondanks de extreem lichte constructie.

De veiligste lithium technologie.

Absoluut intrinsiek veilig.

De batterij is gebaseerd op de lithium-ijzerfosfaattechnologie (LiFePO4). Het maakt een extreem lange levensduur mogelijk en biedt een aanzienlijke gewichtsvermindering, enorme energiereserves en een stabiele spanning, zelfs onder extreme belastingen.

Het geïntegreerde Battery Management System (BMS) bewaakt voortdurend de status van elke afzonderlijke cel en beschermt deze tegen onder andere overbelasting, overspanning en oververhitting. Dit voorkomt voortijdig uitvallen van de accu door omgevingsinvloeden of verkeerd gebruik vooraf.

Met de geïntegreerde Bluetooth 4.0 monitoring heeft u altijd alle belangrijke batterijgegevens op uw smartphone of tablet in één oogopslag. De app toont onder andere de volgende gegevens in real time:

Batterijtoestand in % (SoC)

Batterijspanning

Laad-/ontlaadstroom

Resterende capaciteit

Batterij temperatuur

Aantal laad-/ontlaadcycli

Nominaal / capaciteit

Om de batterij en een smartphone / tablet aan te sluiten, moet het apparaat Bluetooth versie 4.0 ondersteunen.

LISMART1255LX

Datasheet

Capaciteit (Ampère)
55 Ah
Voltage
12 volt
Gewicht
11 Kg
Soort Accu
Lithium
Motorhome / Camper
Merk
Liontron
Formaat
350 x 158 x 170 mm
Garantie
5 jaar* (2 jaar standaard + 3 jaar extra NA REGISTRATIE)
https://youtu.be/6LhQ1kEPR6g

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

16 andere producten in dezelfde categorie:

chat Commentaar (0)
Hulp nodig? Chat met ons
Begin een Gesprek
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@willemsenrecreatie.nl ;)
Bel ons om +31 (0)15-3695775 van 09 :00 tot 17:00 van maadag t/m vrijdag